• Gázkészülék beüzemelés

  Cégünk Viessmann gázkászülékek beüzemelésével és éves karbantartásával foglalkozik. A nálunk vásárolt készülékek 50% kedvezménnyel kerülnek beüzemelésre. A készülékek beüzemelését rövid határidővel vállaljuk.

 • Gázkászülék választási tanács

  Gázkazán cseréje esetén a főbb szempont:

  Kétfajta gázkazán közül választhat

  • Átfolyós kombi gázkászülék
  • Fütő készülék (külső tároló biztosítja a használati melegvizet.

  A döntés meghozatalánál főbb szempont mennyi melegvizet használ el. Az átfolyós készülék esetén a csap megnyitását követően azonnal begyújt a gázkazán és melegvizet állít elő. A hidegvíz vezeték nyomásingadozása esetén a melegvíz hőfoka is változik. A készülék nem igazán szereti a ki-be kapcsolgatás például kézmosás esetén. Tároló esetén viszont a kazán csak a tároló hőmérséklet érzékelője alapján kapcsol be.

 • Gázkészülék karbantartás
  Miért szükséges a gázkazán éves karbantartása? A képen egy kondenzációs gázkazán látható. Az alsó részen a sötét anyag az évek óta felgyűl reve és szennyeződés. A készülék ezen részén a hőleadás nem történik a kazán hatásfoka jelentősen romlik. Jelenségek: - A készülék begyújtáskor halhatóan nagyot robban. - A kondenzvíz mennyisége csökken. A vízben reve darabokat tartalmaz.
 • Régió lefedetség

  Társaságunk Dunaújvárosi székhelyű. A gázkészülék szervizelését illetve beüzemelését Dunaújváros és 20Km vonzáskörzetében végezzük.

Kötelező

Kötelező

Kötelező

Kötelező

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Köszönjük hamarosan jelentkezünk

Kötelező

MEGRENDELŐ